"sandal ağacı yağı" ile Etiketlenen Konular

Hindistan’da yetişen nadide ve en değerli ağaçlardan biridir. Oldukça yavaş büyüyen sandal ağacı yıllar öncesinde bile parfüm yapımında kullanılmış ve günümüzde de kozmetik alanında kullanılmaya devam etmektedir. Sandal ağacı yağının çıkarılması için sandal ağacının 30 yaşına gelmesi gerekmektedir. Sandal ağacının cilde faydaları oldukça fazla olup saymakla bitmeyecektir. Cilt problemlerinin neredeyse hepsi...
Sayfa başına git